Last Updated on 4 ani by

Majoritatea conducatorilor auto care isi petrec foarte mult timp la volan cunosc importanta unui MP3 Player Auto. Acesta este un dispozitiv care ii ajuta sa conduca in liniste, care le permite sa se relaxeze pe muzica preferata, sa beneficieze de un fond sonor atunci cand trebuie sa ajunga undeva. Muzica ascultata in surdina care provine fie de la un CD cu formatia preferata sau de la un post de radio ascultat frecvent este una din cele mai eficiente modalitati de relaxare in trafic. Sistemul audio influenteaza nu numai buna dispozitie a soferilor la volan, ci si capacitatea de a conduce fara incidente. Oricare ar fi motivul pentru care conducatorul auto decide achizitionarea unui MP3 player auto, acesta trebuie sa fie atent la unele caracteristici importante pentru a nu da gres cu decizia luata.

Criterii de alegere a celui mai bun MP3 Player Auto

Un astfel de dispozitiv se alege in functie de urmatoarele caracteristici:

  • Multifunctionalitatea MP3 Player-ului. Acest dispozitiv trebuie sa corespunda din punct de vedere al dimensiunilor standard, amplificarii si egalizatoarelor, precum si al controlului functiilor. Dimensiunile unitatii sunt foarte importante in alegerea celui mai bun MP3 player auto. Acestea pot prezenta valori variabile, atat in lungime cat si in inaltime. Utilizatorii trebuie sa masoare cu exactitate sau sa cunoasca dimensiunile spatiului de bord in care va fi integrat dispozitivul. Integrarea va fi facila iar modelul de MP3 Player auto ales nu va necesita adaptat. Amplificarea si egalizatoarele reprezinta un alt criteriu care face parte din multifunctionalitatea radio MP3 Playerului. Pentru utilizatorii care nu pun prea mare pret pe valorile mari ale sunetului exprimate in decibeli, varianta conventionala este cea ideala! Controlul functiilor MP3 Playerului auto indica un grad ridicat de confort la utilizare, exprimand facilitatile de setare a redarii.
  • MP3 playerul auto trebuie sa fie performant, iar aceasta caracteristica este consolidata atunci cand puterea este distribuita simultan pe toate cele patru canale pentru a oferi un sunet complet, plin, calitativ.
  • Interfata MP3 playerului auto trebuie sa fie cat mai versatila, sa aiba numeroase intrari si iesiri, sa permita accesul la date mult mai facil, iar compatibilitatea sa influenteze si posibilitatile de redare.
  • MP3 Playerul auto trebuie sa poata reda mai multe tipuri de formate, nu numai MP3 ci si WMA, AAC, dar sa aiba si functii radio care va permite comutarea automata de frecventa pentru alegerea celui mai bun semnal radio, in functie de regiune.
  • Comenzile de pe volan. Dispozitivele MP3 playere auto performante permit utilizarea comenzilor de pe volan ale autoturismelor. Sunt si dispozitive pentru care va fi necesar un cablu adaptor in fuctie de marca masinii, iar o data conectat cablul la mufa masinii si la playerul auto, comenzile de pe volan vor putea fi utilizate si la casetofonul standard.

Utilitatea unui MP3 Player Auto

Multi conducatori auto nu sunt familiarizati dispozitivele MP3 Player Auto. Acestea sunt dispozitive electronice mobile, care contin suport pentru memoria datelor si permit ascultarea pieselor muzicale, codificate in format digital. Pentru cei care urmeaza sa faca o calatorie mai lunga si sunt dornici de a se bucura de muzica preferata in masina, formatul MP3 este ideal! Insa piesele indragite pot fi ascultate si prin intermediul radio-ului, iar MP3 playerele auto au aceasta functie. Majoritatea playerelor au o putere suficienta cat sa redea un sunet curat si puternic pe boxele auto standard ale masinii sau pe alte boxe montate ulterior. Un player bun este acela care are un procesor de sunet ce reduce distorsiunile si amplifica frecventele deficitare in melodii.

Masina personala merita intretinuta cu multa grija, iar conducatorii auto au ocazia de a alege un player media exceptional pentru a se relaxa la volan. Pentru a imbunatati experienta audio din masina, pentru a avea un confort ridicat, pentru a fredona melodiile preferate, un MP3 player auto se va dovedi o investitie foarte utila. Acest dispozitiv a devenit un instrument de nelipsit, fiind util atat in drum spre serviciu, cat si in drum spre mare. Pe piata exista modele variate de MP3 playere, apartinand unor producatori de renume, dar si unor marci mai putin cunoscute, care sunt superioare din punct de vedere calitativ sau pur si simplu isi indeplinesc sarcinile pentru care au fost create.

Cele mai recomandate magazine pentru a cumpără cel mai calitativ și ieftin Mp3 Player

Emag.ro
Cel mai mare magazin online din România. O mulțime de produse oferite de emag cât și de partenerii săi.
Gamă variată de produse.
Transport gratuit la comenzile de peste: 200 lei.
Deschiderea coletului la livrare.
Termen de retur: 30 de zile
Notă: 10/10.

Vezi ofertele

Altex.ro
Gamă variată de produse la cel mai mic preț. De 2 ori diferența dacă găsiți în altă parte mai ieftin.
Gamă variată de produse.
Transport gratuit la comenzile de peste: 200 lei.
Deschiderea coletului la livrare.
Termen de retur: 14 zile
Notă: 10/10.

Vezi ofertele

Evomag.ro
Magazin online de electronice și electrocasnice la prețuri accesibile.
Gamă variată de produse.
Transport gratuit la comenzile de peste: 150 lei.
Deschiderea coletului la livrare.
Termen de retur: 14 zile
Notă: 10/10.

Vezi ofertele

ItGalaxy.ro
Magazin online bazat pe comerțul cu produse electrocasnice și IT. Gamă variată de produse.
Gamă variată de produse.
Transport gratuit la comenzile de peste: 200 lei.
Deschiderea coletului la livrare.
Termen de retur: 14 zile
Notă: 10/10.

Vezi ofertele

BadaBum.ro
Magazin online specializat în comerțul cu electrocasnice, laptopuri, smartphone-uri, televizoare, etc. Livrare gratuită în București și Ilfov, multiple posibilități de plată.
Gamă variată de produse.
Transport gratuit la comenzile de peste: 200 lei pentru București și zonele limitrofe.
Deschiderea coletului la livrare.
Termen de retur: 14 zile
Notă: 10/10.

Vezi ofertele