Zaful.com este un magazin online de comercializează îmbrăcăminte pentru femei și bărbați. Pe site regăsim o gamă variată de produse printre care și accesorii. Cele mai importante categorii de produse sunt reprezentate de către: costume de baie, topuri, rochii și articole sportive. Prin crearea unui cont și înregistrarea la newsletter veți primi un voucher de 25 lei. Magazinul își răsplătește clienții cu oferte periodice și reduceri dar și oferte în care dacă cumperi mai multe produse vei primi reduceri.

Platforma Zaful.com este cea mai buna destinatie online pentru articole interesante si incitante din moda, din prezent. Colectiile accesibile de pe site sunt perfecte pentru a redefini trendurile si ofera cele mai moderne elemente in ceea ce priveste designul si calitatea exceptionala. Produsele disponibile in magazinul online Zaful au natura de a multumit orice aspirant din domeniul fashion si raspund chiar si celor mai exigente preferinte.

Solutii pentru dezvoltare durabila in viitor

Pe Zaful totul este cu atentie planificat si specialistii din echipa sunt cei care analizeaza periodic, in fiecare sezon, care sunt cele mai noi tendinte din moda propuse de marile case din domenu. De asemenea, pe baza tuturor acestor cunostitne acumulate sunt create propriile produse ca o expriesie pentru emotii, pentru un stil de viata interesant si atractiv, astfel incat hainele sa aiba personalitate si sa contureze caracterul utilizatorului, fiind relevante pentru preferintele acestuia.

Productie la cele mai inalte standarde

Inca de la creearea modelelor si pana la culorile folosite, toate prousele de la Zaful sunt obtinute in varianta ecologica si cat mai prietenoasa cu mediul, astfel incat articolele vestimentare oferite sa se adreseze inclusiv celor care tin la mediul inconjurator si la productia sustenabila green.

Logistica si transport la cele mai bune standarde

Produsele Zaful pot fi livrate in 260 de tari, iar platforma este in continua dezvoltare, extinzandu-se periodic si in alte state. De asemenea, au fost infiintate mai multe zone individuale de operare, care permit ca timpul de asteptare sa fie unul cat mai scurt si care ajuta la livrarea garantata a produselor, in cele mai bune conditii.

In plus, serviciul de relatii cu clientii foarte avansat si orientat spre satisfactie, atrage foarte mult increderea de partea platformei Zaful, care devine una dintre cele mai mari zone de retail din domeniul vestimentar, in special pentru persoanele care vor sa fie mereu originale.

Termenul de livrare al unui produs este de 30 de zile caledandaristice de la data primirii coletului. Transportul este gratuit la comenzile de peste 205 lei.

Pagina de contact, sesizări și reclamații, click aici.

Termen de retur 30 de zile, pagina de returnare a produselor, click aici.

Transport gratuit la comenzi de peste 205 lei.