Veltravel.ro este una dintre cele mai populare agenții de turism online din țara noastră. Pe site regăsim servicii precum avion+cazaare, cazare, bilete avion, city-break, vacanțe și închiriere mașină. Gama de oferte este una variată cu locații din țara și străinătate.

Vacantele in tara si peste hotare sunt la moda in randul romanilor care vor, cel putin o data sau de doua ori pe an sa se relaxeze impreuna cu familia, sa paraseasca orasul in care locuiesc cu prietenii sau familia pentru a-si incarca bateriile. Agentiile de turism si-au mutat “sediul” in mediul online, agentii printre care se numara si Veltravel.ro.

Cu un simplu click pe site-ul Veltravel.ro, turistii vor avea posibilitatea de a gasi locuri de cazare, de transport conform asteptarilor lor. Fara taxe ascunse, fara costuri suplimentare, cu posibilitatea de a plati in rate vacanta prin intermediul cardurilor bancare de credit sau de debit, dar si prin intermediul altor modalitati de plata online, vacantele organizate cu ajutorul agentiei Veltravel.ro se vor dovedi un real succes.

Pe acest site, turistii isi pot alege cazarea, biletele de avion, serviciile rent a car, precum si city-break-ul in urmatorul oras din Europa.

Pagina de contact, sesizări și reclamații, click aici.