Lansat in anul 2006, site-ul YesStyle.com este cel care a adus succesul platformei YesAsia.com la un nivel urmator, diversificand produsele pentru frumusete, moda si stil de viata. Acest site s-a impus rapid ca destinatie interesanta si unica pentru cumparaturi. Selectia larga de produse de buna calitate, de la marci premium din Asia, inclusiv Memebox sau Mizon, face ca in fiecare zi acest site sa fie cautat de un numar mare de cumparatori.

Colectii de produse si servicii perfecte

Prin colectia sa de produse, site-ul Yesstyle.com, clinetii se pot bucura de cele mai bune produse din Asia, in intreaga lume. Magazinul isi ia angajamentul fata de calitate si de modul in care sunt abodati clientii. Obiectivul YesStyle este acela de a ajunge una dintre companiile de comert electronic cu cea mai mare crestere la nivel mondial.

Pentru a oferi clientilor o experienta de cumparaturi cat mai interesanta si servicii superioare, dar si o selectie foarte fina de produse de infrumusetare coreene, de cea mai buna calitate, la preturi accesibile si produse asiatice din domeniul fashion si lifestyle, magazinl colaboreaza cu cei mai important producatori.

Datorita colaborarilor cu firme importante de pe piata asiatica, clientii vor avea 100% satisfactie garantata pentru toata experienta de cumparaturi din magazinul YesStyle. Pentru clientii care cauta articole unice din fashion si din domeniul life style, specifice pietei asiatice, pe YesStyle pot fi gasite cele mai multe astfel de produse, la preturi super avantajoase.

Flexibilitatea cu care este tratata fiecare comanda, timpul de livrare redus, calitatea produselor, posibilitatea de rambursare a creditului in magazin si posibilitatea de a returna si schimba produse, dar si serviciul pentru clienti foarte bine organizat, precum si posibilitatea de a contacta direct CEO-ul magazinului online, au facut ca acesta sa fie extrem de special si de apreciat de toti clientii care aleg sa cumpere de aici.