Wish este o platforma online pe care cumparatorii pot accesa o gama variata de produse, din domenii diferite, toate provenind de pe piata asiatica. Aceste produse respecta standardele de calitate si toate specificatiile mentionate in descriere, deoarece partenerii Wish sunt selectati cu atentie, astfel incat sa respecte promisiunile facute in reclame.

Gama larga de produse interesante

Cumparatorii de pe Wish atrag atentia asupra faptului ca aici se gaseste cea mai larga gama de produse interesante, comparativ cu alte magazine. Pe langa articolele clasice, produsele unice, un un aspect inedit si de foarte buna calitate, fac ca Wish sa se diferentieze de concurenta. De asemenea, posibilitatea de a comanda o gama diversificata de produse este un alt avantaj considerabil.

Preturi mici la majoritatea produselor

Preturile mici practicate pentru majoritatea produselor sunt un alt motiv pentru care Wish atrage un numar mare de clienti. Cele mai multe articole de pe site, indiferent daca este vorba despre haine, ceasuri sau articole life style, pot fi gasite la doar o fractiune din pretul general al pietei. In plus, pentru acestea, calitatea nu are de suferit, ceea ce inseamna ca fiecare client se va bucura pe Wish de cel mai bun raport intre pret si calitate.

Sistem de recenzii relevant

Pe Wish, fiecare cumparator poate sa lase recenzii, iar acestea sunt de foarte mare ajutor atat pentru platforma, cat si pentru ceilalti vizitatori ai site-ului. Vanzatorii cu un rating mai bun pe site sunt cei care atrag majoritatea clientilor, deci scopul fiecare companii care vinde pe Wish este sa ofere produse cat mai calitative.

Refund rapid

Un alt avantaj al acestei platforme este faptul ca toate persoanele nemultumite vor obtine refund rapid, in doar cateva ore de la plasarea cererii. Platforma Wish ofera transparenta, dar si un serviciu de relatii cu clientii premium, astfel incat fiecare persoana sa beneficieze de servicii de top, inclusiv atunci cand au loc litigii cu vanzatorii.