Dacă sunteți în cautare de mobilă și decorațiuni interioare, atunci magazinul online Vivre.ro este alegerea ideală. Vivre.ro comercializează produse precum mobiler, decorațiuni, produse pentru bucătărie, produse pentru dormitor, corpuri de iluminat, produse pentru baie și covoare. Unul din cele mai promovate site-uri de specialitate care se ocupa de comercializarea de mobila, Vivre.ro pune la dispozitia clientilor cele mai bune oferte pentru mobila si decoratiuni de bucatarie, dormitor, baie, living, precum si covoare, corpuri de iluminat si decoratiuni.

Vivre.ro este un site care a pornit din dorinta de a aduce clientilor cele mai potrivite decoratiuni si produse de mobilier necesare locuintei lor. Echipa Vivre este tanara, entuziasta, cu o vasta experienta in retail, hotarata sa influenteze cat mai multe case, cu o experienta de aproape un deceniu pe piata din Romania.

Cel mai indragit magazin online din Romania, Europa Centrala si de Est in ceea ce priveste ofertele de mobila, textile si decoratiuni, are specialisti care inspira si infrumuseteaza case din 9 tari, ceea ce inseamna ca peste 100 de milioane de oameni din Europa se pot bucura de aceste colecti. Cu peste 1000 de branduri in portofoliu si 4 milioane de comenzi, Vivre este lider de piata in acest sens.