Vivantis.ro este un magazin online specializat în comerțul cu produse de înfrumusețare și fashion. Pe site regăsim produse din categorii precum: parfumuri, cosmetice, bijuterii, ceasuri, modă, încălțăminte și sănătate.

Unul din cele mai indragite magazine online de femei si barbati deopotriva care doresc sa aiba un aspect curat si ingrijit, Vivantis.ro este recomandarea specialistilor pentu toti cei care isi doresc sa arate bine, sa fie in pas cu moda si sa nu cheltuiasca o avere in acest sens. Vivantis.ro este un magazin online de unde clientii, femei si barbati pot comanda parfumuri, cosmetice, bijuterii, ceasuri, incaltaminte si produse pentru sanatate, produse vestimentare, de la cele mai importante branduri precum Casio, Schwarzkopf, Lancome, Wella, Loreal, Guess, Giorgio Armani, iar lista poate continua.

Magazinul Vivantis ofera clientilor posibiltatea de a se imbraca si de a se ingriji din cap pana in picioare, de a returna piesele care nu le stau bine timp de 2 luni, de a beneficia de transport rapid de marfuri si de a comanda produsele pe care si le doresc oricand isi doresc din confortul propriului lor domiciliu.

Pagina de contact, sesizări și reclamații, click aici.

Termen de retur 60 de zile, pagina de returnare a produselor, click aici.

Transport gratuit la comenzi de peste 60 lei.

Clici aici pentru a prinde cele mai noi reduceri pe Vivantis.ro – Între 10% – 70%