Vexio.ro este unul dintre cele mai populare magazine online ce comercializează electronice și electrocasnice. Vexio.ro a fost fondat în anul 2008 și de-a lungul timpului a câștigat încrederea clienților. Pe site regăsim produse din categorii precum: laptopuri, telefoane, componente pc, monitoare pc, articole pentru casă și grădină, articole pentru casă și gradăină, auto etc. Pe site regăsinduse peste 15.000 de produse.

Livrarea este gratuită în București pentru comenzile de peste 149 lei iar în restul țării la comenzile de peste 499 lei. Un produs comandat poate fi returnat în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului. Vexio are de asemenea activ și un program de fidelizare.

Un magazin online dedicat clientilor care cauta cele mai bune produse IT, electronice si de gradina, de la cele mai cunoscute branduri din tara si de peste hotare, Vexio.ro comercializeaza produse calitative apartinand branduri precum Canon, Bosch, Intel, HP, Epson, Dell sau Lenovo. Comandarea produselor pe site-ul Vexio.ro se poate face atat telefonic, cat si online, la orice ora din zi si din noapte, cu mentiunea ca toate comenzile vor fi preluate in timpul programului de lucru, si anume de luni pana vineri de la ora 9 la ora 19. Cu sediul in capitala, magazinul online Vexio.ro face livrari in toata tara, clientilor care nu doresc sa se deplaseze in mall-uri sau in magazinele fizice de specialitate, ci sa le fie livrate aceste produse la usa.

Crearea unui cont Vexio este simpla, livrarea este rapida, prin intermediul serviciilor de curierat, iar clientii care cauta oferte bune si produse de calitate pot opta pentru cele resigilate.

Pagina de contact, sesizări și reclamații, click aici.

Termen de retur 30 de zile, pagina de returnare a produselor, click aici.

Transport gratuit la comenzi de peste 499 lei.

Clici aici pentru a prinde cele mai noi reduceri pe Vexio.ro – Între 10% – 70%