Infiintat in anul 2004, Tomtop este un magazin online fiabil, care functioneaza atat pentru cumparatorii cu amanuntul cat si en gros, oferind produse diverse, de cea mai buna calitate. Tomtop este site-ul de pe care cumparatorii pot achizitiona produse la cel mai bun pret, primesc cupoane gratuite si se bucura de oferte avantaoase, in fiecare sezon.

Datorita numarului mare de avantaje pe care il au clientii care colaboreaza cu acest magazin online, in fiecare an cifra de afaceri a platformei si numarul de consumatori creste in mod considerabil.

Tomtop este un magazin recomandat de Alibaba

Tomtop este un furnizor important pentru Alibaba inca din anul 2006 si se bucura de o foarte buna reputatie, atat din partea clientilor, cat si din partea companiilor care vand prin intermediul platformei. Certificatul Gold Supplier este un certificat emis de ACP si o agentie de credit terta parte. Certificatul Trust Pass pe care compania il detine este oferit doar firmelor care au compania autentificata si verificata de ACP.

De asemenea, Tomtop este reocmandat de Alibaba tuturor partenerilor. Colaborarile de succes cu Alibaba a facut ca Tomtop sa evolueze considerabil in ultima perioada si sa se distinga de concurenta.

Tranzactii sigure si serviciu clienti premium

Tomtop este o platforma membra Paypal si vericiata ceea ce inseamna ca platforma de tranzactii Paypal confirma identitatea companiei. De asemenea, site-ul este vrificat si testat zilnic de McAfee. Site-urile care au certificatul McAfee sunt cele care au fost testate si verificate in fiecare zi pentru a trece toate testele de securitate McAfee, care ajuta la protejarea contra furtului de identitate, contra virusilor si contra elementelor spyware, dar si contra altor amenintari online.

Tinand cont de toate aceste aspecte, Tomtop este unul dintre cele mai cautate site-uri de comert online global, iar compania isi imbunatateste zilnic serviciile oferite.