Teamdeals.ro este un magazin online cu o gamă variată de produse. Pe site regăsim oferte de la diferite magazine online. Magazinul este recunoscut în mediul online pentru diversitate și prețuri scăzute. Magazinul găduiește produse din categorii precum: produse alimentare, haine, încălțăminte, bijuterii, electronice, auto etc.

Clienții beneficiază de livrare cu verificare și posibilitatea de a returna produsul în termen de 14 zile de la recepționarea sa. Produsele afișate beneficiază de o descriere, timpul de livrare, specificații și informații despre vânzător. “Vanatorii” de oferte se vor bucura sa afle ca, accesand site-ul Teamdeals.ro vor gasi cele mai bune produse la cele mai bune preturi, la un raport calitate-pret adecvat, cum nicaieri pe internet nu vor gasi. Din oferta Teamdeals nu lipsesc produsele alimentare, hainele, incaltamintea si bijuteriile, produsele pentru casa si gradina, pentru frumusete si sanatate, electronice si gadgeturi, produse pentru masina, oferte de turism si medicale, cursuri si carti, precum si jucarii pentru copii, accesorii pentru sport si timp liber sau oferte destinate exclusiv adultilor.

Teamdeals.ro presupune crearea unui cont online, in doar cateva minute, prin introducerea unor date personale, dupa care clientii pot verifica reducerile si pot beneficia de acestea. Clientii au si posibilitatea de a instala aplicatia TeamDeals pentru Android sau iPhone astfel incat sa se bucure de cele mai noi reduceri la produsele pe care le cauta si le urmaresc.

Pagina de contact, sesizări și reclamații, click aici.

Termen de retur 14 de zile, pagina de returnare a produselor.