Factool.com este un magazin online specializat în comerțul cu haine și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii. Magazinul online comercializează o gamă variată de produse precum tricouri, hanorace, bluze, fuste, rochii etc. Pagina dedicată accesoriilor conține și ea o mulțime de produse din categorii precum rucsacuri, lanțuri, inele, cercei etc.

Pasionatii de shopping si pasionatele de moda vor fi incantati si incantate sa afle de existenta site-ului Ro.factcool.com, un site cu oferte interesante de produse vestimentare si nu numai, cu reduceri spectaculoase pentru barbati si femei si cu un consilier online personal care va raspunde tuturor intrebarilor clientilor. Ro.factcool.com ofera clientilor posibilitatea de a comanda imbracaminte pentru femei, pentru barbati si copii, dar si accesorii si produse pentru cei practica sporturi de la cele mai cunoscute branduri din tara si de peste hotare.

Calitatea hainelor si produselor oferite, precum si calitatea serviciilor oferite de reprezentantii acestui magazin online si promotiile oferite sunt principalele motive pentru care clientii opteaza pentru aceste produse. Cu peste 50000 de produse in oferta magazinului online, livrare gratuita si returnare fara probleme timp de 14 zile, reprezentantii Ro.factcool.ro vor achizitiona produse cu o calitate garantata, la preturi foarte accesibile.

Pagina de contact, sesizări și reclamații, click aici.

Termen de retur 60 de zile, pagina de returnare a produselor, click aici.

Transport gratuit.