Quickmobile.ro este un magazin online specializat în comerțul cu electronice precum: telefoane, laptopuri, gadget-uri, tablete etc. Este cunoscut în mediul online mai ales prin comerțul cu smartphone-uri.

Pentru ca lumea este “stapanita” acum de dispozitivele smart, din ce in ce mai multe persoane de toate varstele si categoriile sociale cauta produse inteligente, precum telefoane, tablete, laptopuri, dar si dispozitive smart home pentru a-si face viata mai frumoasa si mai usoara. Quickmobile.ro este un site online care pune la dispozitia clientilor sai o gama foarte variata de produse de acest gen, cu posibilitatea de a plati in rate, de a le returna in timp de 30 de zile si de a deschide coletul la livrare.

Quickmobile nu numai ca ofera produse de inalta calitate, ci si servicii in acest sens, precum plata in rate, deschiderea coletului la livrare, impachetara premium, garantia extinsa, retur in 30 de zile si asigurare CASCO online. Fara doar si poate, clientii Quickmobile.ro se vor dovedi extrem de multumiti de produsele primite si vor reveni ori de cate ori au nevoie de alte dispozitive smart in viata lor cotidiana.

Pagina de contact, sesizări și reclamații, click aici.

Termen de retur 30 de zile, pagina de returnare a produselor, click aici.

Transport gratuit la comenzile achitate cu cardul.

Clici aici pentru a prinde cele mai noi reduceri pe Quickmobile.ro – Între 10% – 70%