Notino.ro este unul dintre cele mai populare magazine ce comercializează parfumuri. În trecut era cunoscut sub denumirea de Aoro. Pe site regăsim produse din categorii precum: parfumuri, produse de machiaj, parfumuri pentru casă, produse pentru păr, produse pentru ten, produse pentru corp etc. Notino este un brand internațional prezent în majoritatea țărilor europene. Notino este prezent pe piață încă din anul 2004, milioane de comenzi fiind înregistrate între time. Peste 60.000 de produse de la peste 1500 de branduri sunt prezente pe website.

Poate unul din site-urile care beneficiaza de o publicitate intensa in mediul online si in mass-media, Notino.ro este alaturi de clienti de peste 16 ani. Cu peste 13 milioane de clienti multumiti, Notino.ro ofera doar produse de calitate superioara si livrarea rapida, creand experiente de neuitat la cumparaturi. Notino are cea mai larga gama de parfumuri si produse cosmetice din Europa, iar clientii pot alege din cele peste 55000 de produse unice din 1150 de branduri locale sau globale, precum Versace, Boss, Lancome, Dolce Gabbana, Yves Saint Laurent, Loreal sau Chanel iar lista poate continua.

Cu peste 100000 de colete expediate zilnic, reprezentantii Notino sunt mereu alaturi de clienti si muncesc 7 zile pe saptamana pentru a-i ajuta pe acestia sa faca cele mai bune alegeri si sa se bucure de produsele comandate.

Pagina de contact, sesizări și reclamații, click aici.

Termen de retur 90 de zile, pagina de returnare a produselor, click aici.

Transport gratuit la comenzi de peste 250 lei.

Clici aici pentru a prinde cele mai noi reduceri pe Notino.ro – Între 10% – 70%