Manzara.ro este un magazin online ce comercializează haine și îmbrăcăminte atât pentru femei cât și pentru bărbați sau copii. Pe site regăsim articole din categorii precum: pantofi, rochii, geci, costume de baie, tricouri etc.

Un magazin online destinat clientilor si clientelor care pun accent pe aspectul lor, pe tinutele pe care le imbraca in diferite contexte, Manzara.ro ofera posibilitatea comandarii articolelor vestimentare, accesoriilor si lenjeriei intime atat pentru femei, barbati si copii, online. Cele mai importante oferte de haine si accesorii sunt la un click distanta, cu singura conditie ca potentialii clienti sa isi faca un cont online si sa adauge in cosul virtual obiectele vestimentare pe care si le doresc, in marimea care corespunde constitutiei lor.

Livrarea produselor este rapida, in maxim 4-6 zile, transportul este gratuit pentru comenzi de peste 299 de lei, iar returnarile sunt disponibile in 14 zile de la primirea produselor la domiciliu. Cu alte cuvinte, oferta magazinului online de fashion ii va surprinde pe clienti cu produse saptamanale de cea mai buna calitate, cu cele mai trendy haine, conform ultimelor tendinte in moda, haine fabricate din materiale de inalta calitate.

Pagina de contact, sesizări și reclamații, click aici.

Termen de retur 30 de zile, Adresa colectare retururi Manzara – Urgent Cargus – Sibiu, Strada Frigoriferului Nr. 6, Sibiu

Transport gratuit la comenzi de peste 299 lei.

Clici aici pentru a prinde cele mai noi reduceri pe Manzara.ro – Între 10% – 70%