Litera.ro este una dintre cele mai vizitate librării online. Editura Litera există încă din anul 1989 și a comercializat peste 10.000 de titluri.

Pasionatii de literatura mai mari sau mai mici au posibilitatea de a-si gasi cartile preferate sau necesare la cursuri pe un site de specialitate in acest sens, pe site-ul Litera.ro, ce apartine editurii litera, cu o experienta de peste 3 decenii pe piata din Romania si cu milioane de  carti in bibliotecile romanilor. Peste 10000 de titluri sunt disponibile in oferta Litera.ro, din cele mai variate domenii, precum fictiune, atlase, dictionare, carti de copii, arta si arhitectura, istorie, cultura generala, limbi straine, sanatate si frumusete, dar si dezvoltare personala.

Comanda este posibila prin crearea unui cont online si prin adaugarea cartilor dorite in cosul virtual de cumparaturi.  Cu 800 de titluri editate anual in cele peste 50 de colectii si inprinturi si o cifra de afaceri de peste 15% din valoarea pietei de carte din Romania, grupul Litera este in topul celor mai importante edituri din tara.

Pagina de contact, sesizări și reclamații, click aici.

Termen de retur 14 de zile.

Transport gratuit la comenzi de peste 149 lei.

Clici aici pentru a prinde cele mai noi reduceri pe Litera.ro – Între 10% – 70%