LightinTheBox este o companie globala, care se ocupa de vanzarea cu amanuntul in mediul online si care livreaza produse direct catre consumatorii din intreaga lume, prin colaborarile cu alti furnizori. Inca din anul 2007, atunci cand compania a fost fondata, LightinTheBox a oferit clientilor o metoda convenabila de a cumpara o gama foarte larga de produsedin domeniul Life Style la preturi foarte atractive, prin intermediul magazinului online.

LightinTheBox ofera produse din cele trei categorii principale de imbracaminte, accesorii mici si gangeturi, precum si articole din domeniul casa si gradina. Modelul de afaceri inovator se bazeaza pe date si astfel LightinTheBox isi permite sa ofere produse personalizate, cum ar fi rochiile de mireasa si rochiile de seara, astfel incat sa poata satisface chiar si cele mai complexe cereri.

Garantia calitatii prin colaborare cu cele mai importante branduri

LightinTheBox garanteaza calitatea produselor prin colaborarea cu cele mai importante branduri din aceste domenii vizate. In plus, ofera clientilor posibilitatea de a returna produsele in anumite conditii, atunci cand acestea nu sunt conforme cu asteptarile clientului.

Site-ul ofera o gama variata de produse, direct de la producatori astfel incat sa se distinga de concurenta prin preturile foarte accesibile.

Produse de calitate din domenii variate

In magazinul online LightinTheBox, clientii pot gasi cele mai interesante produse dintr-o gama variata de domenii cum ar fi domeniul fashion, sport si outdoor, telefoane si electrocasnice, gadgeturi mici si chiar automobile. Acestea sunt doar cateva exemple, insa in realitate gama de produse este mult mai vasta de atat. In plus, sunt si alte aspecte care merita toata atentia cum ar fi reducerile si optiunile pe care clientii le au in ceea ce priveste plasarea comenzilor, returnarea produselor si relatiile cu clientii.

Toate acestea vin la pachet cu un site usor de utilizat si foarte simplu de navigat, astfel incat fiecarui client sa ii fie usor sa obtina produsele de care are nevoie, indiferent de ceea ce cauta si de locatia in care trebuie sa primeasca produsele.