Lensa.ro este un magazin online specializat în comerțul cu ochelari de soare, ochelari de vedere și lentile de contact. Între timp gama de produse ale magazinului s-a mărit și astfel pe site regăsim și soluții, accesorii, lentile de vedere, echipamente medicale, smart glases etc.

Problemele oftalmologice sunt o realitate intr-o societate moderna in care din ce in ce mai multi oameni lucreaza minim 8 ore pe zi in fata unui computer, copiii petrec din ce in ce mai mult timp pe telefon si acest lucru are repercursiuni asupra sanatatii oculare. Lensa.ro isi propune sa vina in ajutorul tuturor persoanelor care au nevoie de ochelari si de lentile de contact, de lentile de vedere sau colorate, ochelari de soare sau de vedere, pentru calculator si solutii si accesorii.

Pentru a obtine o pereche de ochelari perfecta pentru problemele lor, pacientii au nevoie de o reteta de la medicul oftalmolog pe care sa o incarce online. De asemenea, sunt clienti care se pot califica pentru o consultatie optometrica gratuita in Bucuresti, Cluj, Iasi, Constanta, Timisoara, Brasov sau Craiova daca urmaresc ofertele de pe site.

Pagina de contact, sesizări și reclamații, click aici.

Termen de retur 30 de zile, pagina de returnare a produselor, click aici.

Clici aici pentru a prinde cele mai noi reduceri pe Lensa.ro – Între 10% – 70%