Dacă sunteți în căutarea unor produse de înfrumusețare la un raport calitate-preț optim, kitunghii.ro este un magazin online recomandat. Kitunghii.ro este recunoscut în mediul online mai ales prin gama sa variată de produse, cele mai populare produse fiind kiturile de unghii false, oje semipermanente etc. Pe site regăsim de asemenea și alte produse precum pensule de machiaj, truse machiaj, truse farduri etc.

Din ce in ce mai multe femei sunt pasionate de unghiile mari, de unghiile frumoase, care le aduc un plus de eleganta si de rafinament, iar magazinul online Kitunghii.ro isi propune sa vina in intampinarea celor care pun unghii clientelor sau prietenelor ori celor din familie, ca o pasiune. Magazinul online kitunghii.ro ofera clientelor produse precum kituri de unghii cu gel, freze, pile electrice, aspirator praf unghii, sterilizatoare UV, kituri de oja semipermanenta, kituri de unghii acryl, geluri UV, pensule de unghii, primere, practic tot ceea cele este necesar acestora sa isi practice meseria sau hobby-ul.

Cu un raport calitate-pret foarte bun, produsele care apartin unor marci de renume, sunt de inalta calitate si sunt menite sa acopere toate exigentele clientelor care isi fac programari la unghii in speranta ca isi vor schimba complet infatisarea.

Transportul gratuit se aplică la comenzile de peste 199 lei, la comenzile de sub 199 lei costul de transport este de 14.99 lei. Termenul de returnare al unui produs este de 14 zile calendaristice.

Pagina de contact, sesizări și reclamații, click aici.

Termen de retur 30 de zile, pagina de returnare a produselor, click aici.

Transport gratuit la comenzi de peste 200 lei.