Gearbest, ca produs strategic al intreprinderilor renumite din china, este sustinut de fonduri si resurse abundente. Furnizorii de produse de pe Gearbest sunt gestionati cu ajutorul unui sistem profesional de evaluare astfel incat sa fie selectati doar furnizorii de top, pentru a optimiza achizitionarea de bunuri de calitate, mentinand totodata si numarul de categorii de produse la cel mai inalt nivel.

Control eficient al calitatii

Prin controlul de calitate cuprinzator intreprins de Gearbest, toate produsele oferite au garantia faptului ca sunt originale. Gearbest urmeaza cinci pasi pentru controlul calitatii si anume verificarea furnizorilor, inspectia productiei, testarea calitatii esantionului, verificarea produselor la fata locului, urmarirea dupa vanzare si acceptarea tuturor produselor care respecta standardele de calitate si cerintele utlizatorilor.

Preturi accesibile pentru o multime de branduri

Gearbest este sprijinit de lanturile de aprovizionare premium si de depozitul de furnizori construit, obtinand astfel avantaje si independenta pentru stabilirea preturilor si oferind utilizatorilor globali produse de calitate superioara.

Gearbest lucreaza cu peste 5000 de branduri chineze celebre si cu furnizori de top, inclusiv cu peste 1000 de branduri de top cum ar fi Lenovo, Xiaomi sau Huawei. Gearbest are peste 1 milion de produse online si peste 1000 de produse noi pe zi, oferind optiuni cat mai alrgi pentru utilizatori, in ceea ce priveste cumparaturile.

Depozite globale si logistica avansata

Depozitele Gearbest sunt in mai multe tari importante din lume, astfel incat sa permita livrarea in maxim 2 zile. Depozitele se afla in SUA, Spania, Anglia, Polonia si alte astfel de state, ceea ce face ca timpul de livrare sa se reduca in mod considerabil si ceea ce ofera totodata si servicii de post-vanzare mult mai eficiente si mai convenabile pentru toti utilizatorii globali.

Toate aceste avantaje, impreuna cu serviciul premium de asistenta clienti, au facut ca Gearbest sa fie un site foarte accesat si utilizat pentru cumparaturi.