Fashionup.ro este un magazin online ce comercializează haine și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii. Gama de produse a magazinului s-a extins și astfel regăsim produse pentru casă și produse pentru protecție și îngrijire.

Un “bazar” online plin de produse de ingrijire personala, imbracaminte si incaltaminte pentru barbati, femei si copii, produse pentru casa, protectie si accesorii, FashionUp.ro este unul din cele mai cunoscute magazine olnine in acest sens, care ofera reduceri semnificative la toate produsele de sezon, un ghid de marimi cat se poate de exact si asistenta online gratuita in plasarea comenzilor.

FashionUp.ro este un magazin online de unde se pot cumpara hainele, accesoriile si produsele necesare vietii cotidiene atat in rate, cat si integral, cu cardul de cumparaturi sau de debit, prin simpla creare a unui cont. amplasarea produselor dorite in cosul de cumparaturi virtual este cat se poate de simpla, livrarea este rapida si sigura prin intermediul sevriciilor de curierat, iar regulamentul este usor de inteles de catre oricine. Fara doar si poate, produsele FashionUp.ro sunt disponibile la un raport calitate-pret foarte bun, cu reduceri semnificative afisate chiar pe prima pagina si cu produse ce apartin unor branduri de renume in tara si peste hotare, precum Adidas, Crocs, Dior, Esprit, Giorgo Armani, iar lista poate continua.

Pagina de contact, sesizări și reclamații, click aici.

Termen de retur 14 de zile, pagina de returnare a produselor, click aici.

Transport gratuit la comenzi de peste 148 lei.