Dacă sunteți în căutarea unor piese auto, atunci Epiesa.ro poate fi soluția dvs. Pe epiesa.ro regăsim o gamă variată de produse pentru autoturisme. Piesele sunt clasificate în funcție de modelul autoturismului sau piese universale. Consultanța tehnică fiind gratuită.

Conducatorii auto si proprietarii de autoturisme cunosc importanta pieselor pentru aceste dispozitive atat de importante in viata de zi cu zi. Fara piesele auto necesare, cerute de mecanicul auto sau de alt specialist, masina nu va porni sau conducatorul auto risca sa faca accidente si sa puna in pericol atat viata lor, cat si a celorlalti participanti la trafic.

Magazinul ePiesa.ro este un magazin de piese auto de unde clientii pot alege dintr-o gama variata de producatori pentru orice tip de masina. Comandarea pieselor se poate face online, iar accesoriile auto sunt la doar un click distanta, la cele mai avantajoase preturi. Orice comanda de piese auto efectuata in acest magazin online este procesata de un consultant si este confirmata telefonic, astfel incat clientii sa le primeasca la domicilu sau sa le poata ridica de la unul din cele 40 de magazine raspandite la nivel national.

De la baterii auto si uleiuri pana la lichid de frana sau de servodirectie, toate sunt listate in meniul de piese auto de pe acest site.

Pagina de contact, sesizări și reclamații, click aici.

Termen de retur 14 de zile, garanție, pagina de returnare a produselor, click aici.

Transport gratuit la comenzi de peste 600 lei.