Magazinul online Elefant.ro a început inițial ca o librărie online dar în prezent găzduiește o gamă variată de produse. Magazinul oferă transport gratuit la comenzile de peste 299 lei. Elefant.ro a devenit un marketplace între timp, asta înseamnă că pe site puteți găsi oferte ale partenerilor Elefant.ro. Elenfant.ro se remarcă prin seriozitate și vechime pe piața de online, având peste 2 milioane de clienți. Pe blogul magazinului se postează periodic articole interesante din categorii precum: casă și gradină, frumusețe și îngrijire personașă, cărți, copii etc. Pe buzele clientilor romani pasionati de lectura, dar si de activitati placute, relaxante si elevate se gaseste site-ul Elefant.ro, unul din cele mai cunoscute si apreciate magazine online in acest sens. Cartea romaneasca, straina, jucariile pentru copii si bebe, parfumurile, cosmeticele si ceasurile sunt doar cateva dintre produsele ce pot fi comandate online de pe acest site.

De asemenea, clientii isi pot comanda si electronice pentru ingrijire personala, sanatate si preparare alimente, dar si obiecte pentru locuinta si decoratiuni, produse de nutritie, vin si gourmet si chiar produse fashion, prin simpla creare a unui cont si adaugarea produselor in cosul electronic.

Elefant.ro are un istoric de peste un deceniu in mediul online, comercializand peste 110000 de produse din categoriile mai sus mentionate, fiind necesare atat pentru copii, cat si pentru adulti, casa si gradina. In anii de activitate, site-ul a castigat in continuu notorietate si si-a adjudeca increderea a peste 1 milion de clienti.

Categorii de produse comercializate: carti, cărți străine, jucării, parfumuri, cosmetice, ceasuri, electronice, fashion, nutriție, vin & gourmet etc.

Clici aici pentru a prinde cele mai noi reduceri pe Elefant.ro – Între 10% – 70%