Ehainele.ro este un magazin online ce comercializează produse din categoria fashion. Magazinul este cunoscut în mediul online mai ales prin prețurile sale reduse. Ehainele este o compania din Bulgaria, înființată în anul 2015. Costul de livrare este de 25 lei iar termenul de livrare este de 5 zile lucrătoare. Un produs comandat poate fi returnat în termen de 14 zile iar banii vor fi primiți în termen de 30 de zile. Pagina de returnare poate fi accesată aici. A comanda haine online a devenit o obisnuinta si o realitate pentru tot mai multi cumparatori, indiferent de sex si de statutul social. De la hainele de strada, pana la cele sport, de la imbracamintea eleganta pana la pijamale, clientii au posibilitatea de a comanda online orice le este necesar pentru a face fata sarcinilor zilnice de pe site-ul Ehainele.ro.

Ehainele.ro este o marca bulgara de moda care se dezvolta repede si care s-a infiintat in anul 2015 si ofera produse de inalta calitate, modele pentru orice varsta si orice figura, care se bazeaza pe stil, simplitate si accesibilitate pentru un numar cat mai mare de clienti. Un sortiment bogat de imbracaminte de inalta calitate pentru femei, barbati, copii si bebe este disponibil la un click distanta.

Cu o politica de retur foarte facila si cu promotii disponibile online de la o zi la alta, Ehainele.ro ofera clientilor satisfactie garantata.

Pagina de contact, sesizări și reclamații, click aici.

Termen de retur 14 de zile, pagina de returnare a produselor, click aici.