Ebay este un lider global in comertul electronic, care conecteaza un numar mare de cumparatori si de vanzatori din toata lumea. Aceasta platforma exista pentru a permite oportunitati economice pentr antreprenori, indivizi si companii, dar si pentru organizatii de toate dimensiunile. Portofoliul de branduri include eBay Marketplace si eBay Classifieds Group, care activeaza in peste 190 de piete din toata lumea.

Ebay vine in ajutorul companiilor

Cu ajutorul Ebay, companiile pot sa ajunga la clientii noi si sa isi dezvolte afacerea. Clientii au posibilitatea de a-si dezvolta afacerile mult mai usor si mai simplu, indiferent de dimensiune, background sau locatie geografica. Ebay nu concureaza cu vanzatorii, ci ii ajuta sa vanda mai bine.

O gama diversificata de produse pentru cumparatori

Cumparatorii care intra pe Ebay in cautarea articolelor dorite se bucura de o experienta personalizata si de o selectie de produse uriasa, la preturi foarte avantajoase. Acesta este si motivul pentru care numarul de clienti Ebay a crescut considerabil in ultima perioada si se afla in continua expansiune.

Ebay creeaza experiente de comert electronic inspirate pentru cumparatori, vanzatori si dezvoltatori. Imbratisarea inovatiei a fost o piatra de temelie a cresterii loialitatii clientilor in ultimii 25 de ani, bazandu-se pe tehnologii AI, viziune computerizata, traduceri automate si procesare corecta a limbajului natural.

In fiecare zi, companiile construiesc afaceri pe Ebay, iar organizatiile non profit strang aici fonduri importante. De asemenea, antreprenorii dobandesc noi abilitati si au acces la noi piete in care pot sa isi transforme visele si ideile de succes in afaceri.

Asistenta pentru clienti este ridicata la cele mai inalte standarde si cumparatorii platformei Ebay pot comunica eficient cu personalul platformei, astfel incat experienta finala sa fie una perfecta. Toate litigiile si eventualele probleme se rezolva usor si rapid, datorita modului in care platforma ofera asistenta personalizata fiecarui client.