DX.com este un magazin online in care fanii gadgeturilor de toate tipurile pot gasi cele mai interesante produse din intreaga lume. Infiintat in 2005, DX este una dintre afacerile directe initiale ale Chinei catre comerciantii cu amanuntul, prin platforme de e-commerce si continua sa fie si astazi un magazin online cu peste un milion de clienti si trei mii de furnizori.

Cea mai buna selectie de produse

DX este unul dintre cele mai mari si mai diversificate cataloage din domeniul electronicelor, avand peste 1000 de cateogrii, 21000 de articole si 1000 de elemente adaugate zilnic. In plus garantia oferita pentru aceste produse este una foarte buna.

Toate articolele comercializate pe site sunt acoperite de o garantie de 5 zile de la sosire. Cele mai multe produse sunt acoperite si de o garantie de inlocuire in cazul in care produsul se defeccteaza in 90 de zile si o garantie de reparare de 150 de zile. Pentru detalii complete, este recomandat ca fiecare cumparator de pe site sa discute in acest sens cu comerciantii si sa citeasca informatiile de pe site.

Servicii de buna calitate

Serviciile pentru clienti sunt disponibile non stop, in fiecare zi. Pentru solutionarea tuturor problemelor, echipa DX este mereu prezenta pentru a oferi raspunsuri si chiar pentru a media discutia cu comerciantii.

De asemenea, clientul se bucura si de siguranta in timpul cumparaturilor. Produsele sunt experdiate in 24 de ore iar clientul poate utiliza sistemul de vanzare multilingv astfel incat sa inteleaga exact ceea ce cumpara.

Multiple optiuni de plata

Magazinul online DX accepta metode de plata sigure, iar clientul poate alege sa plateasca prin Paypal, carduri de credit si chiar in rate. De asemenea, se accepta si plata in monede locale.

La DX, satisfactia clientului este garantata cu ajutorul serviciilor de foarte buna calitate oferite, dar si prin multitudinea de produse oferite pe rafturile virtuale ale magazinului online.