DHgate este prima si cea mai mare piata online pentru intreaga lume, in continua dezvoltare inca de la aparitie. Aceasta platforma inovativa permite cumpararea articolelor de la fabrici de inalta calitate, la preturi semnificativ mai mici decat in alte magazine online. DHgate este site-ul care a dat jos toate barierele si a eliminat toate tipurile de risc, fiind concentrat pe oferirea celor mai rapide, usoare si sigure metode de a cumpara atat pentru alte firme cat si pentru consumatori.

Cea mai rapida si usoara metoda de a obtine produse de calitate la nivel global

DHgate ofera cea mai rentabila si mai usoara solutie all in one pentru toate afacerile. Platforma permite tuturor persoanelor sa vanda produse si sa cumpere prin intermediul platformei, in vrac, la nivel global, utilizand metode de plata si de transport sigure s solutii logistice de buna calitate, prin internet.

Misiune si viziune DHgate

Pentru a imputernici orice persoana sa tranzactioneze la nivel global si sa isi realizeze cele mai importante vise antreprenoriale, DHgate vine cu solutii de calitate premium. Pentru a fi recunoscut ca fiind piata tranzactionala de top din lume, DHgate este cea mai buna solutie in sensul acesta. Scopul final este acela de a fi compania de frunte, care sa permita oricarei persoane sa cumpere produse oricand si oriunde.

Adaugand la toate acestea faptul ca identitatea vanzatorului si istoricul afacerii sunt verificate manual si in mod automat, pe acest site pot fi gasite doar firmele de incredere. Comportamentul vanzatorului este monitorizat 24/7 si vanzatorii gasesc cele mai bune solutii pentru a remedia litigiile atunci cand nu sunt respectate politicile comerciale. DHgate reprezinta una dintre cele mai bune solutii ale comerciantilor si clientilor din intreaga lume, lucrand cu cele mai noi si moderne metode de transport si plata, dar si prin verificari riguroase ale vanzatorilor.