Decathlon.ro este un magazin online popular ce comercializează produse din gama echipamentelor sportive, îmbrăcăminte și încălțăminte. Produse pentru copii, femei și bărbați. Unul din cele mai cunoscute magazine pentru cei care practica sporturi si adopta o tinuta sportiva in viata de zi cu zi, Decathlon are acum si un site de pe care clientii isi pot comanda produsele necesare desfasurarii activitatii lor.

Decathlon.ro ofera produse pentru barbati, femei, copii, precum si accesorii necesare practicarii unui sport sau celor care doresc sa se imbrace bine indiferent de anotimp. livrarea este rapida, prin intermediul serviciilor de curierat, plata este facila, prin card, plata ramburs, virament bancar sau e-cec, iar misiunea acestor specialisti este aceea de a face sportul mai accesibil tuturor.

Decathlon se adreseaza atat campionilor, sportivilor, cat si persoanelor obisnuite care pun accent pe imbracamintea si incaltamintea de calitate, oferindu-le posibilitatea de a avea un stil de viata frumos, unic, de a practica sport in mod regulat si de a construi o relatie de durata cu latura lor sportiva.

Pagina de contact, sesizări și reclamații, click aici.

Termen de retur 14 de zile, pagina de returnare a produselor, click aici.

Transport gratuit la comenzi de peste 200 lei.

Clici aici pentru a prinde cele mai noi reduceri pe Decathlon.ro – Între 10% – 70%