Pe magazinul online Chicco.ro veți găsi produse originale marca Chicco din diferite categrii. Site-ul pune la dispoziția vizitatorilor consiliere specializată pe Facebook sau prin email. Pe blogul magazinului regăsim articole utile despre copii și alte lucruri diverse dar de actualitate. Transportul gratuit se aplică la comenzile de peste 300 lei. Dreptul de retur este de 14 zile. Parintii care au copii de varsta mica au auzit cu siguranta si au comandat cel putin un produs din oferta Chicco.ro pana la acest moment. Produsele marca Chicco sunt foarte apreciate in intreaga lume pentru calitatea lor si pentru minutiozitatea cu care sunt realizate.

Marca Chicco a luat nastere in anul 1958 si de atunci s-a extins in intreaga lume, in Romania povestea Chicco incepand in anul 1996. Acum, din familiile de proaspeti parinti aproape ca nu lipseste un produs aceasta marca, fie ca este vorba despre un carucior, un scaun auto, un marsupiu, cosmetice, haine si incaltaminte, alimentatie necesara diversificarii si alte produse necesare dezvoltarii copiilor.

Punand accent pe calitate, siguranta si incredere, reprezentantii Chicco ofera proaspetilor parinti posibilitatea de a sta acasa sa aiba grija de puii lor in timp ce comanda online produsele de care acestia au nevoie pentru o crestere si o dezvoltare armonioasa.

Magazinul online Chicco.ro comercialiează produse din categorii precum: cărucior copii, scaun auto, scaun de masă, produse pentru somn și supravhegere, marsupiu, tricicleta și trotineta, haine și încălțăminte, jucării copii, cosmetice, produse de îngrijire, produse pentru alăptare naturală și artificială, produse pentru diversificare alimentație etc.

Clici aici pentru a prinde cele mai noi reduceri pe Chicco.ro – Între 10% – 70%