Pe Chic-Diva.ro regăsim articole vestimentare precum paltoane damă, haine de blană, veste de blană, geci, rochii, bluze și pulovere. Livrararea produselor se execută în termen de 3-4 zile iar costul de livrare este de 15-18 lei, în funcție de localitate. Produsele comandate pot fi returnate în termen de 30 de zile. Produsele returnate trebuiesc însoțite de etichetele originale, fără urme de purtare sau spălare. Formularul de retur se poate accesa la pagina aceasta.

Asa cum il recomanda numele, magazinul online Chic-Diva.ro este destinat doamnelor si domnisoarelor care sunt pasionate de moda, de fashion si care vor sa iasa in evidenta in orice situatie, in orice context, la orice reuniune, chiar si la locul de munca. Oferta magazinului online include produse fashion pentru femei, paltoane, geci, haine si veste de blana, bluze si pulovere, precum si masti de protectie pentru copii si alte produse necesare pentru viata cotidiana.

Plasarea unei comenzi pe site este foarte simpla, dupa crearea unui cont si autentificare, ghidul de marimi este cat se poate de exact si daca este respectat, clientele nu vor da gres cu alegerea facuta, iar produsele pot fi comandate si prin telefon.

Cu siguranta comenzile vor fi livrate in cel mai scurt timp posibil prin intermediul unei firme de curierat, iar returul este posibil. Cele mai cunoscute branduri si cele mai calitative produse se reunesc in oferta Chic-diva.ro pentru a fi pe placul clientelor.

Contact, sesizări și reclamații – 0370 509 030 contact@chic-diva.ro

Termen de retur 30 de zile, pagina de returnare a produselor, click aici.