Inițial, carturesti.ro a fost o librărie online apreciată în rândul clienților. În acest moment însă, carturesti.ro a devenit mai mult decât o librărie online, pe site regăsim o gamă variată de produse. Magazinul online se remarcă prin serviciul de împachetare gratuită, plată cu carduri culturale și livrare rapidă pentru peste 63.000 de produse. Magazinul pune la dispoziția vizitatorilor articole interesante ce pot fi accesate pe blog. Livrarea gratuită se aplică pentru comenzile de peste 150 lei. Una din cele mai cunoscute librarii din tara, libraria Carturesti, disponibila in mall-urile din marile orase si chiar in orasele mai mici isi ofera produsele si serviciile clientilor care nu le au disponibile in orasul lor sau care nu vor sa se deplaseze de la domiciliu pentru a-si cumpara o carte, un film, un joc sau decoratiuni de interior.

Avantajele comandarii de pe acest site includ impachetarea gratuita, livrarea in 24 de ore, plata cu cardurile culturale si chiar achizitionarea unui voucher cadou ce poate fi oferit cu diferite ocazii. In plus, prin crearea simpla si rapida a unui cont online, clientii isi pot comanda cartile potrivite, urmarind reducerile acestora.

Fara doar si poate, vizitarea librariei Carturesti.ro presupune o experienta deopotriva placuta, relaxanta, cu rezultate extraordinare si posibiltatea gasirii si comandarii produselor pe care clientii si le doresc.

Pe magazinul online carturesti.ro regăsim produse din categorii precum: Cărți, Cărți străine, Cărți pentru școală, Manga, Reviste, Muzică, Home & Deco, Gourmet și Vin, filme, Papetărie, Ceai, Haine, Board games, Jocuri & jucării, Gadget-uri, Cosmetice, Produse Disney etc.

Clici aici pentru a prinde cele mai noi reduceri pe Carturesti.ro – Între 10% – 70%