Dacă sunteți în căutarea unor articole pentru casă și decorațiuni la un raport calitate-preț optim, magazinul online Bonami.ro este soluția ideală. Pe site regăsim produse din categorii precum: mobilă, decorațiuni, textile, corpuri de iluminat, accesorii pentru casă, produse pentru bucătărie și sufragerie, articole pentru copii, articole pentru grădină etc. Pe site regăsim peste 60.000 de produse din categorii variate. Magazinul este unul popular în mediul online, remarcânduse prin produse de calitate și interesante.

Un site cu o oferta impresionanta la canapele, covare, decoratiuni, accesorii, comode, corpuri de iluminat, vesela si tacamuri, Bonami.ro este inclusa in preferatele cumparatorilor care isi doresc o casa de vis, fara a apela la designeri si fara a plati mai mult decat trebuie pe produsele comandate. Bonami.ro este un shop online cu inspiratii zilnice de vis, cu cea mai larga oferta de produse pentru o locuinta curata, cu modalitati de livrare sigure si rapide, cu modalitati de plata online si chiar cu oportunitatea de a comanda vouchere cadou pentru cei dragi.

Cu peste 60000 de produse noi, dintre care 25000 in stoc, cu posibilitatea de a face cumparaturi fara griji si 365 de zile disponibile pentru returnarea marfurilor, bonami.ro este unul din cei mai apreciati parteneri pentru infrumusetarea locuintei si pentru a obtine un design ca desenat din revistele de specialitate.

Termenul de retur pentru majoritatea produselor este unul imens, 365 de zile, saltelele având un termen de retur de 45 de zile. Pentru cei dragi, bonamii vă pune la dispoziție achiziția de vouchere electronice. Anumite produse beneficiază de transport gratuit.

Pagina de contact, sesizări și reclamații, click aici.

Termen de retur 365 de zile pentru majoritatea produselor, pagina de returnare a produselor, click aici.

Clici aici pentru a prinde cele mai noi reduceri pe Bonami.ro – Între 10% – 70%