B-mall.ro, cunoscut ca și Boutique Mall este un magazin online de haine, încălțăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii. Pe site regăsim mii de produse de la diverși producători precum blugi, geci, rochii, botine, cizme, pantofi, pantofi sport, genți, accesorii, articole sportive etc. Magazinul este popular în mediul online dar și pe rețelele de socializare precum Facebook și Instagram. Gama de oferte este variată, periodic adăugânduse noi colecții și produse.

B-mall.ro este prescurtarea de la Boutique Mall, unde atat femeile, barbatii, cat si fetele si baietii pot gasi produse necesare pentru activitatile cotidiene, incaltaminte si imbracaminte comoda sau eleganta, care sa le oglindeasca si sa le imbunatateasca starea de spirit. Produse apartinand celor mai mari case de moda, precum Calvin Klein, Lacoste, Adidas, Nike sau Levi’s sunt disponibile la cel mai bun raport calitate-pret, potrivite tuturor varstelor, exigentelor si gusturilor. Colectiile de haine originale sunt la doar un click distanta, produsele fiind dedicate atat femeilor, barbatilor, cat si copiilor si care ii vor face pe clienti sa straluceasca din cap pana in picioare.

B-mall.ro este locul in care clientii vor gasi totul intr-un singur loc la pret de outlet, iar livrarile sunt gratuite pentru comenzile mai mari de 299 de lei, incurajand astfel clientii sa isi completeze garderoba cu accesorii vestimentare din cele mai diverse, potrivite sezonului in care se afla sau sezonului viitor. Transportul este gratuit la comenzile de peste 299 lei. Termenul de returnare al unui produs este de 14 zile de la primirea acestuia.

Pagina de contact, sesizări și reclamații, click aici.

Termen de retur 14 de zile, pagina de returnare a produselor, click aici.

Transport gratuit la comenzi de peste 299 lei.

Clici aici pentru a prinde cele mai noi reduceri pe B-mall.ro – Între 10% – 70%