Autoeco.ro este un magazin online specializat în comerțul cu piese auto. Este un magazin online popular în mediul online remarcânduse prin comerțul cu pise auto, anvelope auto, jante auto, ulei auto, baterii auto, becuri auto și piese auto universale. Piesele auto sunt clasificate în funcție de producător, model, an și motorizare. Există de asemenea și piese auto universale disponibile. Blogul magazinului autoeco.ro conține articole informative despre domeniul auto, poate fi accesat la adresa autoeco.ro/blog/.

Livrarea este gratuită pentru comenzile de peste 300 lei dar să nu depășească 15 kg. Garanția produselor este de 18 luni. Un produs poate fi returnat în termen de 14 zile de la data achiziționării.

Orice proprietar al unei masini cunoaste importanta pe care o prezinta piesele auto, uleiurile, chimicele, bateriile si becurile in functionarea masinii, de aceea un site de specialitate cum este autoeco.ro este un aliat de nadejde al tuturor conducatorilor auto care nu doresc probleme pe drumurile pe care le au de facut.

Autoeco.ro este unul din cele mai mari magazine online de piese auto si accesorii din Romania, cu peste 2 milioane de piese auto originale si aftermarket, precum si anvelope si accesorii, dar si ulei de motor, de la peste 400 de producatori.

Comenzile sunt rapide, consultanta este gratuita pe tot parcursul comenzii, iar specialistii in piese auto ii vor contacta telefonic pe clienti pentru confirmare. Pentru a intra in posesia produselor comandate, prin livrare sau ridicare personala de la unul din sedii, confirmarea comenzii este obligatorie, pas ce presupune inclusiv verificarea compatibilitatii produselor comandate conform seriei de sasiu a masinii. Fiecre comanda este atent verificata si exista posibilitatea platii in rate, precum si a livrarii produselor oriunde in Romania.

Pagina de contact, sesizări și reclamații, click aici.

Termen de retur 14 de zile, pagina de returnare a produselor, click aici.

Transport gratuit la comenzi de peste 300 lei.