Inca din anul infiintarii, in 1999, Alibaba este cea mai mare platforma pentru comertul cu ridicata global. Site-ul serveste milioane de cumparatori si de furnizori din toata lumea, iar trendul se dovedeste ascendent, magazinul online atragand anual un numar record de clienti, la nivel global.

Comert de calitate in intreaga lume

Ca parte a grupului Alibaba, misiunea site-ului este de a facilita afacerile, fara granite. Magazinul online ofera furnizorilor toate instrumentele necesare pentru a ajunge la un public global pentru produsele lor si ajutand cumparatorii sa gaseasca produse si furnizori rapid si eficient.

Un numar record de produse

Alibaba ofera sute de milioane de produse in peste 40 de categorii majore diferite, inclusiv electronice de larg consum, utilaje si imbracaminte. Cumparatorii pentru aceste produse sunt in peste 190 de tari si regiuni si fac schimb de sute de mesaje cu furnizorii platformei, zilnic.

Platforma Alibaba continua sa dezvolte servicii pentru a ajuta companiile sa faca mai multe si sa descopere noi oportunitati. Indiferent daca clientii cumpara de pe telefonul mobil sau de pe calculator, daca discuta cu vanzatorii in limba locala sau in chineza, site-ul Alibaba poate fi accesat pentru toate nevoile globale de afaceri.

Servicii de relatii clienti de buna calitate

Serviciile de relatii cu clientii sunt de foarte buna calitate si comunicarea se face eficient, in cel mai scurt timp, prin mai multe metode oferite de magazinul online. De asemenea, toate descrierile si preturile se pot converti in moneda locala si in limba locala astfel incat fiecarui cumparator sa ii fie mai usor sa gaseasca produsele de care are nevoie, intr-un timp cat mai scurt.

Toate aceste avantaje au facut ca site-ul Alibaba sa fie unul dintre cele mai cautate, in special de catre clientii care cumpara volume mari la preturi avantajoase, din intreaga lume.