Aboutyou.ro este unul dintre cele mai populare magazine online de tip fashion. Lansat în România în anul 2019, a reușit să se remarce prin gama variată de produse. Pe site regăsim haine, lenjerie, pantofi, accesorii etc. Livrarea și returul fiind gratuite.

Cu siguranta oricine a auzit cel putin o reclama la site-ul AboutYou.ro stie ca acesta este un magazin online cu o oferta foarte bogata la obiectele vestimentare pentru barbati si femei deopotriva, la tinutele moderne ce merita luate in calcul pentru a fi achizitionat si purtate la job, la un eveniment sau in orice context. Hainele, pantofii, produsele sport si accesoriile, toate sunt disponibile la un click distanta, cu livrarea si returul gratuite si 100 de zile drept de returnare a produselor. Peste 800 de branduri s-au reunit intr-un singur magazin online ce poarta numele de Aboutyou.ro, iar cei peste 6.5 milioane de clienti activi din intreaga lume lunar, din care cateva mii de clienti numai din Romania, sunt multumiti de oferta de produse si de ofertele lunare.

Fara doar si poate, AboutYou.ro este un magazin online care ofera clientilor posibilitatea de a se imbraca la moda, de a fi in pas cu tendintele fashion si de a avea in garderoba haine de calitate.

Pagina de contact, sesizări și reclamații, click aici.

Termen de retur 100 de zile, pagina de returnare a produselor, click aici.

Transport gratuit.