9695.ro este un serviciu de asistență rutieră în România și Europa non-stop. Utilizatorii pot beneficia de asistență rutieră prin achiziția unui card. Cardurile diferă ca beneficii, în funcție de card se poate oferi asitență rutieră pentru o perioadă, teritorii și limite de intervenții.

Din titlul site-ului 9695.ro clientii nu inteleg mare lucru, altul decat acela ca este un numar de telefon ce trebuie introdus in agenda oricarui sofer care, la un moment dat are nevoie de o mana de ajutor pentru a iesi din impas. Fie ca se afla pe teritoriul Romaniei sau in Europa, cardurile de asistenta rutiera oferite de 9695.ro ajuta clientii sa minimalizeze costurile si timpul pierdut in incercarea de a rezolva problemele cu care se confrunta. Astfel, conducatorii auto vor asocia asistenta rutiera cu sprijinul, ajutorul si siguranta acordate in situatia unui eveniment rutier. 9695 ofera clientilor garantia ca in orice moment cineva se va afla alaturi de ei pentru rezolvarea unei probleme in trafic.

Principalele beneficii pe care clientii care apeleaza la site-ul 9695.ro includ cel mai mare numar de servicii de asistenta rutiera, servicii de dispecerat non-stop, cea mai vasta acoperire geografica si zero limite la numarul de interventii.

Cele mai apreciate carduri sunt: cardul Gold, cardul Premium și Cardul Bronze. Servicii: serviciul start, tractare, pană de carburant, recuperare în caz de accident, pană de cauciuc, deblocare cheie.

Pagina de contact, sesizări și reclamații, click aici.

Clici aici pentru a prinde cele mai noi reduceri pe 9695.ro – Între 10% – 70%